neljapäev, 27. oktoober 2016

Digitaalselt aktiivne kool- hõbetase

Tallinna Haridusamet ja HITSA tunnnustasid 26. oktoobril Tallinna Reaalkoolis toimunud IKT-konverentsil digitaalselt aktiivseid koole. Autasustati konkursi "Digimõte 2016" parimaid; jagati kuld-, hõbe- ja pronkstahvleid viimase kolme aasta digitegevuse eest.
Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA) tunnustas Eesti koole kuld-, hõbe- või pronkstahvliga „Digitaalselt aktiivne kool“. Tallinna Haridusamet kuulutas välja Tallinna haridusasutuste konkursi „Digimõte 2016“ tulemused. 
Digitaalselt aktiivne kool
HITSA andis tunnustused „Digitaalselt aktiivne kool“ 79 koolile üle Eesti. „Digitaalselt aktiivne kool“ on tunnustus õppeasutusele, kes on kolme viimase õppeaasta jooksul kasutanud aktiivselt digitaalseid võimalusi.
Tunnustusega soovib HITSA seada eeskujuks koole, kes on muutunud valdkonna eestvedajaiks ja kellelt on palju ka teistel õppida. Samuti innustada neid, kes on sihiks seadnud oma kooli õpetajate ja õpilaste oskusliku tegutsemise digimaailmas ning astunud selleks esimesi vajalikke samme. Kuldtaseme pälvisid 26 kooli, hõbetaseme 24 ja pronkstaseme 28 õppeasutust. Vaata kõiki koole siit nimekirjadest! 
Antsla Gümnaasium pälvis tunnustuse hõbetaseme näol.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar