kolmapäev, 10. jaanuar 2018

Nutitund



 Artikkel kohaliku lehte

Projekt "Nutitund igasse kooli" on pühendatud EV 100 sünnipäevale

Telia Eesti, Haridus- ja Teadusministeerium ning Eesti Informaatikaõpetajate Selts kutsuvad koole osalema projektis “Nutitund igasse kooli!”. Kogu ettevõtmine sai alguse 2016. aasta septembris, projekt kestab 3. veebruarini 2018. aastal.
Koolidelt ja haridusasutustelt oodatakse infot oma nutitegemiste kohta õppetöös, kuidas digi õppimisel või õpetamisel kaasa aitab. Selleks tuleb oma kooli digimaailma tegemistest pidevalt teha postitusi FB grupis "Nutitund igasse kooli!". Kuu jooksul postitanud osalejate vahel loositakse välja erinevaid auhindu.

Antsla Gümnaasium alustas postitamist kohe, kui üleskutse jõudis õpetajateni. Õpetajad innustasid üksteist postitusi tegema. Oleme viiel korral olnud kümne aktiivsema kooli hulgas. Kahel korral oleme olnud kuu parimad nutitundide läbiviijad ja postitajad (jaanuar 2017 ja oktoober 2017). Kahel korral on meil õnne olnud auhinnaloosis. Eelmise aasta jaanuaris võitsime kõikidele õpetajatele poole aastase Tebo Õpiveebi tasuta kasutuse. Detsembris võitsime novembri postituste eest koolituse probleemipõhise ja uurimusliku õppe rakendamiseks. Koolitus toimub kevadisel koolivaheajal ja selle viivad läbi Eesti Teadusagentuuri koolitajad.

Samuti on meie kooli õpetajate lood nutitunni Võrumaa e-raamatus, mis on leitav aadressil https://issuu.com/birgylorenz/docs/vorumaa.

Projekti koordinaator Antsla Gümnaasiumis
Marietta Lõo




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar