teisipäev, 6. veebruar 2018

Nutitunni kokkuvõte

Rahvaspordi algatuses Nutitund igasse kooli ajavahemikul 1.09.2016-3.02.2018 on kokku tehtud 3278 postitust, osalenud kokku 269 asutust üle Eesti! Eriliselt võime välja tuua kuus asutust, kes avasid oma postitustega meile uksed kõige enam: Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium (250 postitust), Põlva Gümnaasium (200), Tallinna Kristiine Gümnaasium (155), Antsla Gümnaasium (150); lasteaedadest: Tallinna Liikuri Lasteaed (127) ja kutsekoolidest: Tartu Kutsehariduskeskus (120). Inspiratsiooni voolas ojadena!
Siit leiate osalenud asutuste kaardi - need on meie nuti- ja digipöördelised haridusasutused: https://drive.google.com/open…
Projektis on välja jagatud 30 000 EUR eest 200 auhinda ja tegevusi on toetanud peatoetajatena Telia Eesti ja Haridus- ja Teadusministeerium, ning väiksemas mahus HITSA, TeBo Õpiveeb, Avita kirjastus, Foxcademy,, Microsoft Eesti, Targalt Internetis SIC, Tallinna Ülikooli Digiturbe Labor, Eesti 2.0, Huvitav Kool, Loquiz, 360.ee, eTwinning, Droon.ee, Insplay, Eesti Teadusagentuur, Tallinna Haridusamet, Tartu Linnavalitsus, Tallinna Tehnikaülikool. Oleme teile väga tänulikud!
Nutitunnid on tulnud, et jääda ning digipööre on projektis osalenud asutustes toimunud edukalt. Meie head tööd märgatakse, tunnustatakse. Sammud võivad olla väiksed, võivad olla lausa hüpped - need on meie ühised sammud Eesti hariduselu parendamisel. Ägedaid leide leiate e-raamatust https://sites.google.com/view/nutitund-kogumik/ ja ka siin kogukonnas ringi uurides. Oleme kirjutanud ennast osaks ajaloost, mida ei unustata - siit saigi kõik alguse!
Jätkame traditsiooni ja harjumust üksteisega mõtteid, lahedaid leide ning nutitunde jagada - üksteisele, kolleegidele, kogukonnale ja külalistele laiast maailmast. Teie hulgast on kasvanud välja mitmeid uusi hariduse kõneisikuid ja see on põnev!
Käesolev kogukond jääb kõikidele avatuks kasutada - jagage siin infot, nutitunde edasi, korraldage ise väikseid konkursse (kaasake teisi oma tegevustesse), seda teevad edasi ka meie toetajad.
See ongi meie ühine sünnipäeva kink EV100 auks!
Tähistagem!
Lugupidamisega, teie suurim fänn Birgy Lorenz.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar